Ikkunanpesu Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu

Varmista puhtaasti parempi lopputulos tilaamalla ikkunanpesu Elmiltä. Tarjoamme ikkunanpesupalvelut vuosien kokemuksella sekä yrityksille että kotitalouksille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. 

Perusikkunan pesut

Etkö ehdi tai jaksa pestä kotisi ikkunoita itse? Tai haluatko varmistaa laadukkaan lopputuloksen ulkoistamalla toimitilojesi ikkunoiden pesun huippuosaaville ammattilaisille? Me pesemme niin yksityiskotien kuin toimitilojen ikkunat kilpailukykyisin hinnoin. Jatkovarsien avulla pystymme pesemään kaiken kokoiset ja -korkuiset ikkunat, missä tilassa tahansa. 

Korkean paikan työt

Sellaista kohdetta ei olekaan, jota me emme voisi pestä. Pesemme kokeneesti myös erilaisten korkeiden kiinteistöjen, kuten toimistojen, asuinrakennusten ja hotellien ikkunat. Nykyaikaisten työvälineiden ja huippuosaavien ammattilaisten ansiosta korkeiden ja hankalien paikkojen ikkunoiden pesut hoituvat turvallisesti.  

 • Nosturityöt 
  Korkean paikan työt onnistuvat ketterästi ja tehokkaasti nostureidemme avulla. Nosturi soveltuu korkeiden paikkojen töihin silloin, kun kohteessa on riittävästi tilaa nostimelle. 
   
 • Köysityöt 
  Teemme ikkunanpesut myös siellä, mihin nosturit eivät yletä. Köysityöllä pääsemme puhdistamaan ikkunat turvallisesti ja ketterästi myös kaikista hankalimmista kohteista. 

Etkö tiedä, mikä olisi paras tekniikka juuri teidän kohteeseenne? Ei hätää, me tiedämme! Tulemme paikan päälle tekemään ilmaisen kartoituksen ja selvitämme tehokkaimman tavan pestä ikkunat.  

Säännöllinen ikkunanpesu sopimuksella

Haluatko varmistaa, että ikkunasi ovat aina puhtaat, ympäri vuoden? Teemme ikkunanpesua myös sopimuksella asiakkaidemme tarpeisiin räätälöitynä. Viikko- tai kuukausipesu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi myymälöiden näyteikkunoiden säännölliseen puhtaanapitoon. 

Ikkunanpesut myös pakkasella

Luulitko, että ikkunat voisi pestä vain lämpiminä vuodenaikoina? Ei suinkaan! Ammattilaisilta pesu hoituu yhtä laadukkaasti lähes säällä kuin säällä, jokaisena vuodenaikana. Monista kilpailijoistamme poiketen, me teemme ikkunanpesuja viikon jokaisena päivänä, vuoden ympäri!

TILAA MAKSUTON KARTOITUS

Näin palvelu toimii

1.

Yhteydenotto

Heräsikö sinulla kysyttävää palvelustamme tai haluaisitko tarjouksen ikkunoiden pesusta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jätä yhteydenottopyyntösi lomakkeella.

2.

Kartoitus ja tarjous

Sovitaan yhdessä sopiva ajankohta maksuttomalle kartoituskäynnille, joka ei sido sinua mihinkään! Kartoituksen pohjalta saat pitävän tarjouksen ikkunoiden pesusta.

3.

Ikkunoiden pesu

Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, tulemme sovittuna ajankohtana pesemään ikkunasi. Sovittaessa hoidamme myös kaikki pohjatyöt, kuten huonekalujen siirtämisen pesun ajaksi.

EI YLLÄTYSKULUJA

Ikkunanpesu hinta

Mitä maksaa ikkunanpesu?  

Jokainen kohde on aina omanlaisensa ja siksi myös pesuun kuluva tuntimäärä vaihtelee kohteen erityspiirteiden, koon, haastavuuden ja tietenkin sinun toiveidesi sekä tarpeidesi mukaan.   

Meillä maksat vain siitä, mitä tarvitset, eli teemme ikkunoiden pesut aina urakkahinnalla. Laskemme sinulle kilpailukykyisen urakkatarjouksen maksuttoman kartoituskäynnin pohjalta. Tiedät siis varmasti etukäteen, mitä palvelu tulee maksamaan. Ei yllätyskuluja!  

Millaiset asiat vaikuttavat hintaan? 

 • Ikkunoiden lukumäärä 
 • Pestävien pintojen määrä 
 • Ikkunoiden koko 
 • Kohteen erityispiirteet, eli tarvitaanko esim. nosturia 
 • Muut lisätyöt, kuten huonekalujen siirtäminen ja sälekaihtimien puhdistus