Elmin ikkunanpesu – laadukkaita ikkunanpesuratkaisuja, joihin luottavat niin yksityis- kuin yritysasiakkaat pääkaupunkiseudulla

Elmin ikkunanpesu on kasvava espoolainen, vuonna 2020 perustettu ikkunanpesuihin erikoistunut yritys, josta löytyy yrityksen nuoresta iästä huolimatta runsaasti kokemusta alalta. Elmin ikkunanpesun kokeneet ja koulutetut ammattilaiset huolehtivat vankalla ammattitaidolla ja positiivisella palveluasenteella monipuolisesti erilaisten kiinteistöjen ikkunoiden pesusta. 

Monipuolisia kohteita

Tarjoamme ikkunanpesupalveluita sekä yrityksille että kotitalouksille. Toimintamme keskittyy Espooseen, Helsinkiin, Vantaalle ja muualle pääkaupunkiseudulle. Sovittaessa teemme ikkunanpesuja kuitenkin myös muualla Suomessa. Palveluihimme kuuluvat niin perusikkunoiden pesut kuin korkean paikan työtkin. Työskentelytavat valitsemme aina kunkin kohteen tarpeiden mukaan. 

Arvot, jotka ohjaavat tekemistämme

Luotettavuus

Meille tärkeintä on pitää asiakkaamme tyytyväisinä ja siksi teemme sen, minkä lupaamme. Pidämme aina kiinni sovituista aikatauluista.

Korkea laatu

Haluamme lunastaa asiakkaidemme odotukset ja mielellään jopa ylittää ne. Panostamme jokaisessa kohteessamme laadukkaaseen työnjälkeen, oli kyseessä sitten yksityiskoti tai toimitila. 

Aito asiakaspalveluhenki

Ystävällinen palvelu on asia, josta emme tingi. Meillä töitä tehdään positiivisella asenteella, ja pyritään aina löytämään parhaat ratkaisut kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.  

Helposti lähestyttävyys

Haluamme, että yhteistyö kanssamme on mutkatonta ja meitä on helppo lähestyä kaikissa asioissa. Toimimme aina avoimesti ja läpinäkyvästi jokaista asiakastamme kunnioittaen.